Тренинзи

Системски НЛП Стартер

72656124_2143599915745798_8709187154997149696_n
09
Окт, 2019
10.450 ден

Замислете за момент… ..
Што ако можете да научите како да го програмирате сопствениот ум?
Што ако можете да стекнете доверба дека можете да бидете или да го направите или да го имате тоа што го сакате?
Што ако можете да го постигнете успехот што го заслужувате?
Што ако можете да создадете врска со луѓето, толку длабока што не само да се чувствуваат поврзани со вас, туку и да ги следат вашите одлични идеи и предлози?
Што ако би можеле да научите како да ја контролирате сопствената состојба на умот за да може да се чувствувате точно онака како што сакате да се чувствувате, самоуверено, мотивирано, фокусирано, креативно, секси, какво и да е чувството што го сакате? И во кое било време?
И што ако можете да го направите сето ова во минути наместо на часови – па дури и ГОДИНИ

Знам дека веројатно ви е тешко да поверувате во сето ова. Сепак, постои можност да научите.

Еве што треба да направите:

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ И ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО СЕБЕ СИ

СИСТЕМСКИ НЛП СТАРТЕР
Прв модул од мегународно акредитираната Systemic NLP Practitioner програма

02-03 ноември 2019 10:00 – 17:00 часот

Центар за бизнис психологија, Системски и НЛП, ЈИЕ
Партизански одреди 27А/3, Скопје

Ваш тренер – Марина Анчевска
Прв НЛП Мастер Тренер

Вашата инвестиција: 10,450 денари

Резервирајте го вашето место:
contact@centerbpsee.com
078-402762

Прочитајте повеќе на следниот линк: https://bit.ly/2nKWcIV

Содржина

Времетраење: 2 денови

Полето е празно.

Тренер

Ancevska Marina

NLP Trainer

Marina Anchevska, founder of the Center for Business Psychology is a graduate ethnologist, internationally accredited master trainer NLP, business coach, conference and motivational speaker, holistic therapist, yoga teacher and writer. The Center for Business Psychology was established in 2007 and is the first NLP accredited center in Macedonia. It is also the only NLP center in the Balkans that combines a family-based, systematic approach with NLP methodology. Therefore, the center is internationally recognized for its unique and specific approach.

Мислења

0.0

0 мислења

5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%