Биди дел од платформата

Како да бидете дел од нашата платформа?

Со регистрирање добивате детална понуда на вашата е-адреса.
  • чекор 1
  • чекор 2
  • чекор 3
Пополнете ги подолу вашите информации на апликацијата.
Внесете конкретно објаснување за вашиот бизнис/тренинг во полето за текст.
Кликнете на "Аплицира" и ние ќе ве контактираме во најскор можен рок!

Аплицирај за:
Свој профил како тренер

Регистрирај се за:
Корисник на услугите