голем избор на тренинзи

Најдобрите тренери на едно место!

ПлатформатаТренинзи за ситеги вмрежува сите оние организации и индивидуалци, кои што на свој уникатен и стручен начин допринесуваат за подигнување на свеста за потребата на надградување на личниот и професионалниот потенцијал.

одберете категорија

Пронајдете категорија која ќе ви помогне во вашиот раст.
collection-3-300×205

/ Животен Стил

Свесност во важето живеење

kariera1

/ Кариера

Вештини за професионален развој

biznis2

/ Бизнис Обуки

Најдобрите бизнис обуки

event-01

/ Личен Развој

Вашиот личен развој е приоритет

Тренери

Обуки

Настани

Trainings4All

Тренинзи

Trainings4All

Настани

mindful movement

Погледнете го нашиот Youtube канал!

Нова епизода и дружење со Викторија Шотароска Трајкова!

Погледната ја најновата епизода од нашиот Youtube канал и направете Subscribe за да сте во тек!

Дружење со Зоран Витанов

Првата епизода од емисијата Свесно лидерство / Mindful Leadership со Зоран Витанов.

Биди дел од нашата платформа!